Workshop
vis & vleesroken

  € 13,- tot € 25,- pp
Groepen vanaf 8 tot 17 personen.
Gemiddelde tijdsbesteding  2-3 uur

 

Als leuke buitenactiviteit kunt u bij ons een workshop volgen in het roken van vlees en vis in een ouderwetse rookton.

Tijdens de workshop wordt u uitgelegd hoe de rookton werkt en hoe u het beste kan roken.

Natuurlijk wordt er van het gerookte vlees/vis een heerlijke maaltijd voor en met u gemaakt om te proeven wat nou die heerlijke rooksmaak is!

 

Vooraf kunt u afspreken wat er gerookt zal worden, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om kip te roken om er hierna een overheerlijke gerookte kipcocktail van te maken.

Maar ook vis is mogelijk, een favoriet bij de Polle activiteiten is de gerookte makreel, die later wordt verwerkt in een verfijnde nasi.

En ook groenten zijn al eens gerookt in de rookton, zoals heerlijke aardappelen, groene asperges & worteltjes.

aaaaaaaaaaaaiii